Menu Close

Wil je onze school ontdekken?

Welkom in Atheneum Borgloon

Op zoek naar een warme, kwalitatieve school die je voorbereidt op verdere studies? Dan is Atheneum Borgloon de school voor jou. Wij streven ernaar om onze leerlingen alle kennis, vaardigheden en tools aan te reiken om te kunnen slagen in hun verdere studies en in het leven.


De ontdekkingsdag gaat door op zondag 13 februari 2022 van 14u tot 17u.

Atheneum Borgloon

Vraag onze ontdekkingsbox aan

Zet je weldra de grote stap naar het eerste middelbaar? Dan sta je nu voor een belangrijke uitdaging: het vinden van de perfecte school om jouw talenten te ontwikkelen.

Wil je (op afstand) proeven van het leven in Atheneum Borgloon? Vraag dan onze ontdekkingsbox aan. We brengen de box persoonlijk naar jouw thuis en geven je wat uitleg aan de deur. Daarna kan jij aan de slag met de leuke verrassingen in de box. 

Krijg een persoonlijke rondleiding in onze school

Wil je de school graag eens in het echt zien? Tijdens een persoonlijke rondleiding tonen we jou alle geheimen en leer je de school van buiten én van binnen kennen. Tijdens de rondleiding beantwoorden we uiteraard graag al je vragen. 

Schrijf je in voor een online infomoment

Zet je weldra de grote stap naar het eerste middelbaar? Dan zit je nu waarschijnlijk met een hoop vragen: Welke school past bij mij? In welke studierichting kan ik mijn talenten het best ontwikkelingen? 

Tijdens onze online infomomenten leggen we de werking van onze school uit en geven de leerkrachten jou extra informatie over de verschillende studierichtingen.